Kaip verslui pasirinkti išmaniuosius telefonus?

Verslas

2024.01.17

Autorius: Veronika Bielinytė

Temos: , .

Kaip verslui pasirinkti  išmaniuosius telefonus?

Viena svarbiausių priemonių verslui yra telefonas // pexels.com nuotr

Šiuolaikinėje dinamiškoje ir technologijomis paremtoje aplinkoje verslui labai svarbu išlaikyti ryšį ir produktyvumą, sukurti profesionalų ir patikimą įvaizdį. Jį formuoja ne tik deklaruojamos vertybės, komunikacija ir veiksmai, bet ir daugelis kitų aspektų, tokių kaip įmonės patalpų vieta, darbuotojų apranga, naudojamos įvairios darbo priemonės. Neabejotinai viena svarbiausių priemonių verslui yra telefonas, kuris padeda išlaikyti ryšį su klientais ar partneriais bei organizuoti darbus ir įgyvendinti užduotis. Kaip verslas renkasi telefonus ir kodėl vienos įmonės renkasi prabangius „iPhone“ gaminius, o kitos savo darbuotojams perka nežinomų kiniškų prekių ženklų telefonus?

Išmanusis telefonas – įvaizdžio dalis

Reikia pripažinti, kad išmanusis telefonas jau seniai tapo įvaizdžio dalimi. Net ir pernelyg telefonų rinka nesidomintis žmogus lengvai atpažįsta pagrindinius prekių ženklus ir preliminariai žino kainas, tad brangus prietaisas iš karto skatina pasitikėjimą įmonės darbuotoju.

Kita vertus, brangesni telefonai išsiskiria ir geresnėmis techninėmis charakteristikomis – nestringa, taigi taupomas laikas. Tai ypač svarbu formuojant gerą įmonės įvaizdį bendraujant su klientu ar svarbaus susitikimo metu. Verslo pasaulyje svarbu sukurti profesionalų ir patikimą verslo įvaizdį. Bendraujant su klientais, partneriais ar kitais tarpininkais, naudodami „iPhone“ telefoną galite sudaryti teigiamą įspūdį ir parodyti, kad esate įsipareigoję siekti kokybės ir naujovių.

Kodėl verslui verta investuoti į išmaniuosius telefonus?

Rinkoje yra daugybė išmaniųjų telefonų. Visgi kokios priežastys skatina investuoti į „iPhone“  telefonus?

Pirmiausia – greitai veikia „iPhone“ telefonų operacinė sistema.

Antra – „Apple“ ekosistemos integracija leidžia sinchronizuoti informaciją su kitais „Apple“ prietaisais realiuoju laiku, o tai padeda efektyviau organizuoti ir atlikti darbus. 

Trečia – saugu ir užtikrinamas duomenų privatumas. Nuolat teikiami „Apple“ programinės įrangos atnaujinimai užtikrina, kad informacija išliktų saugi ir patikima. Integruotos patikimos saugumo priemonės, tokios kaip „Face ID“ ar „Touch ID“. 

Ketvirta – platus darbo produktyvumo programėlių pasirinkimas „App Store“ parduotuvėje: darbotvarkės valdymo, projektų valdymo įrankių, bendravimo platformų programėlės padeda efektyviai organizuoti ir valdyti darbą, komunikuoti su komanda, stebėti verslo rezultatus.

Mažai žinomi ir pigūs telefonų prekių ženklai neleidžia pasinaudoti technologiniais privalumais

Vis dar yra vadovų, kurie mano, kad darbuotojams nereikia brangių ir galingų išmaniųjų telefonų. Deja, šiandien tenka susidurti su kitokia realybe: pigūs nežinomų prekių ženklų prietaisai dažniausiai negali pasiūlyti viso šiuolaikiniam darbuotojui reikalingo funkcionalumo.

Įmonės vis dažniau renkasi 5G ryšį, kuris suteikia daugybę privalumų, tačiau norint juo naudotis reikia šiai technologijai pritaikyto prietaiso. Be to, inovatyvūs išmanieji telefonai, pavyzdžiui, „iPhone15“, suteikia technologinį pranašumą: šiuo atveju galima apsaugoti duomenis, naudoti VPN, dviejų veiksmų autentifikavimą ir kitus verslui svarbius įrankius. Taigi į tokį prietaisą verta investuoti ne tik siekiant kurti patikimos ir solidžios įmonės įvaizdį, bet ir dėl praktinių sumetimų – galimybės pasinaudoti naujausių technologijų teikiamais privalumais.

Verslui labai svarbus laikas ir darbuotojų efektyvumas. Pasirinkusios „iPhone“ įmonės gali dirbti išmaniau ir atlikdamos reikiamas funkcijas lanksčiau organizuoti savo darbą.

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.