...

Pagalba į namus

Žinių bazė

2022.10.31

Planuoju pradėti savo veiklą. Veiklos pobūdis – socialinės pagalbos teikimas į namus senyvo amžiaus asmenims ir neįgaliems asmenims jų pačių namuose. Tai būtų tuo pačiu ir pačių asmenų įgalinimas padedant jiems namų ruošoje, taip pat bendravimas, lydėjimas pavezejimas i jiemss svarbias ir reikalingas vietas, vaistų, maisto nu pirkimas, atvežimas. Kažkokios edukacinės paslaugos tiesiog vežantis asmenis kažkur uz jų namų sienų.
Žinoma panašias paslaugas teikia ir miesto socialinės paslaugos, tačiau manau vistiek jie neturi tiek daug ir pakankamai laiko skirti kiekvienam klientui, butent tiek kiek klientui reikia. Todel galvoju pradėti savo veikla, nepriklausant jokiai kitai įstaigai.
Taigi įdomu nuo ko pradėti, kokia veikla cia veiktų registruoti? Kur kreiptis?
Taip pat teko girdėti, jog šiuo metu remiamos įvairios socialinėms iniciatyvos, tai galbūt būtų įmanoma gauti ir ES parama tokiam projektui? Galvojant apie tai jog senyvo amziaus asmenims ir neigaliesiems sunku susimokėti uz paslaugas, todel daznai pagalbos tiesiog  atsisako, zmones izoliuojasi, niekur neisvyksta apart savo miesto. O pagalbos  tikrai reikia ir padėti norisi.
Taigi domina visi klausimai nuo ko pradeti? Kur kreiptis? Kur konsultuotis del tokios idėjos igyvendinimo? Kaip geriausia registruoti veikla? Ar imanoma parama tokiai veiklai?

Temos: , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Kol kas nėra atsakymų.

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.