...

Klientų adresai logistinei įmonei

Žinių bazė

2020.09.14

Sveiki, turime elektroninę parduotuvę, kartais srautai nenuspėjamai dideli, ir tam norisi pasitelkti išorinius darbuotojus su IDV, kurie pagelbėtų tam laikui surinkti ir supakuoti prekes, t. y. atlikti logistinius reikalus. Jie mato klientų adresus, užsakymus, duomenis apie pirkimus, ar mes nieko nepažeidžiam?

Temos: .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Andrius Pranckevičius

Advokatas, vadovaujantis partneris / BALTICLAW

Publikavimo data: 2020-10-05 15:24

Remiantis ES Reglamentu Nr. 2016/679 nurodytina, kad asmens duomenimis yra laikoma bet kokia informacija apie fizinį asmenį, kurio tapatybė nustatyta...

Publikavimo data: 2020-10-05 15:24

Remiantis ES Reglamentu Nr. 2016/679 nurodytina, kad asmens duomenimis yra laikoma bet kokia informacija apie fizinį asmenį, kurio tapatybė nustatyta arba ją galima tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyti iš vardo, pavardės, asmens kodo, adreso, fizinių ar fiziologinių duomenų ir kitų duomenų. Atsižvelgiant į tai, samdant išorinius asmenis, dirbančius pagal individualios veiklos pažymėjimus, siekiant išvengti bet kokių ginčų dėl tinkamų paslaugų suteikimo, rekomenduojama pirmiausia sudaryti rašytines paslaugų teikimo sutartis. Tuo tarpu, siekiant tinkamai apsaugoti asmens duomenis bei tinkamai įgyvendinti asmens duomenų apsaugą reglamentuojančias nuostatas, pagal poreikį turėtų būti sudaroma asmens duomenų tvarkymo sutartis, konfidencialumo sutartis, kur būtų įtrauktos nuostatos dėl tinkamos asmens duomenų apsaugos. Atkreipiame dėmesį, jog šiame atsakyme yra pateikta bendro pobūdžio informacija, norint gauti išsamią konsultaciją, siūlome kreiptis į teisininką.

Ekspertai

Andrius Pranckevičius

Andrius Pranckevičius

Advokatas, vadovaujantis partneris / BALTICLAW

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.