...

Sužinok pirmas apie planuojamą renginį!

Viešo kalbėjimo ir lyderystės klubo TOASTMASTERS KLAIPĖDA vakaras

Įvykęs renginis

Viešo kalbėjimo ir lyderystės klubo TOASTMASTERS KLAIPĖDA vakaras

,

Kviečiame visus į TOASTMASTERS KLAIPĖDA viešo kalbėjimo ir lyderystės klubo vakarą 2016 m. Rugsėjo 6 d. Green Park Hotel Klaipėdoje (Minijos g. 119, Klaipėda). Svečiai gali du kartus apsilankyti klubo susitikimuose nemokamai! Viešojo kalbėjimo ir lyderystės įgūdžių treniravimo klubas Toastmasters Klaipėda veikia pagal pirmaujančios pasaulyje viešojo kalbėjimo ir lyderystės įgūdžių ugdymo Toastmasters International organizacijos standartus (pasaulyje […]

Kaina: Nemokamai

  • 2016-09-06/2016-09-0618:30/21:00
  • Nėra
  • Bilietai: Nemokamai
  • Nėra

Renginio aprašymas:

Kviečiame visus į TOASTMASTERS KLAIPĖDA viešo kalbėjimo ir lyderystės klubo vakarą 2016 m. Rugsėjo 6 d. Green Park Hotel Klaipėdoje (Minijos g. 119, Klaipėda). Svečiai gali du kartus apsilankyti klubo susitikimuose nemokamai!

Viešojo kalbėjimo ir lyderystės įgūdžių treniravimo klubas Toastmasters Klaipėda veikia pagal pirmaujančios pasaulyje viešojo kalbėjimo ir lyderystės įgūdžių ugdymo Toastmasters International organizacijos standartus (pasaulyje yra virš 13 000 klubų ir 332 000 narių). Toastmasters organizacija veikia nuo 1924 metų, o Toastmasters Klaipėda klubo susitikimai vyksta kas antrą antradienį 18:30 val.

Susitikimų trukmė - apie 2-3 val.

Daugiau informacijos apie Toastmasters Klaipedoje: http://www.toastmastersklaipeda.lt/

Apie Toastmasters organizaciją: http://www.toastmasters.org/

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.