Išskirtiniame verslo vakarėlyje ekspertai pristatys kitų metų verslo perspektyvas

Verslas

2022.12.01

Autorius: Raminta Žalkauskaitė

Temos: , .

Išskirtiniame verslo vakarėlyje ekspertai pristatys kitų metų verslo perspektyvas

Gruodžio 7 d. vyks jau tradicinis didžiausio žinių centro augančiam verslui „bzn startorganizuojamas neformalus renginys „Business Network Party: Christmas Edition”. Prabangiame 5 žvaigždučių viešbutyje PACAI prie renginio prisijungia nauji ekspertai, o susirinkusiųjų lauks net trys vertingi pranešimai apie verslo perspektyvas ateinančiais metais.

Pasaulis plokštėja

Kalbėdama apie verslo perspektyvas kitiems metams portalo „bzn start“ įkūrėja, mokslininkė Dr. Živilė Glaveckaitė išryškina dvi kryptis – tvarumo ir vertybių. „Tiek investuotojai, tiek vartotojai, ypač jaunesnės Z ir Y kartos, išaugę technologijų pasaulyje, turi aiškias vertybes, įsitikinimus, laisvą požiūrį ir jau yra sąmoningi vartotojai. Jie vis daugiau dėmesio ir pirmenybę skirs draugiškoms aplinkai ir tvarioms prekėms ar paslaugoms. Taip pat teiks prioritetą tvariems verslams ar įmonėms, dalį pelno skiriantiems visuomenės gerovės reikalams, švietimo, edukacijos ar kitiems judėjimams kurti. Jauni talentai norės save matyti būtent tvariose įmonėse ar organizacijose“, – sako renginio organizatorė.

Pasak Dr. Živilės Glaveckaitės, taip pat svarbus vertybių pamatas: „Seksis tiems, kurie ne tik aiškiai deklaruos savo verslo ar įmonės vertybes, bet ir tas vertybes demonstruos savo įgyvendinimo veiksmuose, rinkodaroje, projektuose. Vartotojai save tapatina su tuo, kas jiems artima. Pasaulis plokštėja, ateinančios kartos trokšta kuo mažesnės diskriminacijos, laisvės pasirinkimui, skaidrumo.

Ekspertė specialiai šiam renginiui pristatys vertingas įžvalgas apie verslo perspektyvas remiantis atliktu tyrimu  apklausiant investuotojus, įvairius verslo atstovus. Renginio dalyvių laukia įdomios diskusijos.

Reikia patarimų, žinių ir įžvalgų

„ConnectPay” valdybos pirmininkė, gen. direktoriaus pavaduotoja Agnė Selemonaitė pastebi, kad kasdien dirba su globaliai veikiančiais internetiniais verslais, vykdo jų finansines operacijas, mokėjimus, žino, kaip pastarųjų metų įvykiai juos palietė, kokių sprendimų bei veiksmų buvo imtasi. „Galvojant apie ateinančius metus, jų tikslus ir planus, kaip tai pasiekti, kiekvienam kuriančiam verslą ypatingai reikia praktiškų patarimų, žinių, įžvalgų apie industriją ir kritiško tendencijų vertinimo. Apibendrinsime žinias ir išmoktas pamokas bei pasidalinsime su renginio dalyviais pranešime „Svarbiausios fintech ir internetinės bankininkystės tendencijos 2023”, – anonsuoja ekspertė.

Didžiųjų duomenų analizė padeda būti žingsniu priekyje

„Tele2“ didžiųjų duomenų mokslininkas Gediminas Jankauskas sako, kad nesvarbu, kokiame sektoriuje veikiate, duomenų analizė gali padėti efektyvinti veiklą, optimizuoti procesus ar net didinti pardavimus – svarbiausia tinkamai įveiklinti turimą informaciją: „Nors duomenų šiais laikais turime daug, tačiau efektyviai juos išnaudoja ne visi. Viena iš sėkmės istorijų, kaip didieji duomenys jau padeda efektyviai vystyti veiklą, yra „Travel Lithuania“ atvejis. Jei iki didžiųjų duomenų analizės buvo sunku surinkti tikslią informaciją, kur į Lietuvą atvykę turistai mėgsta lankytis, tai dabar įstaiga turizmo infrastruktūrą plėtoja pagal atvykusių žmonių keliavimo tendencijas šalies viduje. Tai tik vienas iš pavyzdžių, kaip didžiųjų duomenų analizė padeda informaciją paversti taikliais ėjimais ir būti žingsniu priekyje. Ateinantys metai išryškins lyderius, kurie tinkamai įvertino situaciją ir priėmė savalaikius sprendimus“. Renginio metu Gediminas Jankauskas skaitys pranešimą „Duomenų ateitis versle 2023”.

Organizatoriai dėkoja renginio partneriams: didžiausiam naujienų portalui „Delfi“, telekomunikacijų bendrovei „Tele2”, bendradarbystės erdvei „Workland“, skaitmeninės rinkodaros agentūrai „APG Media“, spaudos profesionalams „Spaudos departamentas“, Advokatų profesinei bendrijai NOOR, sprendimus pažangiam verslui diegiančiai įmonei „SPPA verslui“, didelių renginių kūrėjams „Big Event“, visas bankininkystės paslaugas vienoje vietoje teikiantiems „ConnectPay“ , interjero, laisvalaikio prekių ir šilumos sprendimų e. parduotuvei „eSaurida” bei dalyvius savo erdvėje priimsiančiam, penkių žvaigždučių viešbučiui „PACAI“. Draugiško kolektyvo ir glaudaus bendradarbiavimo tarpusavyje dėka, organizuojamas „Network Party“ yra paklausiausias ir sėkmingiausias verslo renginys, suteikiantis realią grąžą tiek partneriams, tiek dalyviams. Jame sudalyvauti galimybę turi tik pirmieji šimtas norinčiųjų.

Ekspertai

Dr. Živilė Glaveckaitė

Dr. Živilė Glaveckaitė

„bzn start” įkūrėja, vadovė. / UAB „Glaveckaitė Media”

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.