Konferencija VERSLIOS: Ką daryti, kad verslas sektųsi?

Verslas

2022.09.28

Autorius: bzn start

Temos: , .

Konferencija VERSLIOS: Ką daryti, kad verslas sektųsi?

A. Kuzmickaitė, K. Meidė, M. Jovaiša bzn start koliažas

Tai vienas iš pagrindinių klausimų, kurį sau užduoda turbūt kiekvienas verslininkas. Į jį nusprendė atsakyti renginių organizatorius Martynas Šaikus, sukvietęs žymiausius Lietuvos verslo pasaulio profesionalus į spalio mėn. vyksiančią konferenciją VERSLIOS.

Dauguma verslų jau pandemijos pradžioje susidūrė su didžiuliais iššūkiais ir dalis jų balansavo ant išlikimo ribos. Dar nesibaigus pandemijos krizei, prasidėjo karas Ukrainoje, įnešdamas dar daugiau sumaišties pasaulinėje rinkoje. Todėl klausimas „ką daryti, kad verslas sektųsi“ tapo iki skausmo svarbus. Ar į jį įmanoma atsakyti? Tikrai taip. Praktiškus patarimus, strategijas ir svarbias žinias, grįstas asmenine patirtimi, pateiks konferencijos VERSLIOS pranešėjai. Renginiui pasirinkta simbolinė Boso diena – 2022 spalio 14-oji.

Jokių tuščių žodžių, tik koncentruotas turinys

Tokią sąlygą organizatorius iškėlė visiems pranešėjams. Kadangi Lietuvoje gausu motyvacinių, bendrų temų renginių, iš kurių dalyviai išeina pakylėti, įgiję šiek tiek žinių ir įdomiai praleidę laiką, tačiau koncentruotos informacijos, kaip valdyti verslus ir juos sėkmingai auginti, gauna tikrai nedaug.

Iššūkiui „jokių tuščių žodžių“ ryžosi gerai žinomi savo sričių profesionalai: dizainerė Agnė Kuzmickaitė, verslininkas, fotografijų albumo „Neregėta Lietuva“ autorius Marius Jovaiša, buvusi „Maxima LT“ generalinė direktorė Kristina Meidė ir kiti žinomi specialistai.

Tik svarbiausios ir aktualiausios temos

Kiekvieno pranešėjo kalba atsakys į tam tikrus klausimus, o jų visuma sudarys pagrindą sėkmingo verslo strategijai.

Agnė Kuzmickaitė papasakos, kaip kūrybines idėjas paversti verslu ir jas sėkmingai plėtoti, auginant veiklą bei žinomumą.

Marius Jovaiša atsakys į daugeliui verslininkų rūpimą klausimą – kaip sėkmingai įvesti naują produktą į rinką. Pasidalins asmenine patirtimi, kaip pavyko sukurti vieną sėkmingiausių naujo produkto įvedimo į rinką kampanijų ir atskleis „Neregėtos Lietuvos“ strategiją. Šios žinios gali padėti tiek startuojantiems, tiek ilgamečiams verslininkams, ieškantiems efektyviausių kelių į rinką.

Krizių suvaldymas įmonėje – viena iš itin opių problemų, su kuria ne kartą teko susidurti Kristinai Meidei. Todėl ji ne tik pasidalins krizių valdymo rekomendacijomis, bet ir įvardins, kaip įgalinti darbuotojus siekti aukščiausių tikslų net iškilus dideliems sunkumams.

Tai tikrai dar ne viskas. Dalyvių lauks daug koncentruotos informacijos įvairiomis, verslininkėms ir vadovėms svarbiomis temomis.

Kodėl verta domėtis kitų patirtimi?

Specialistai ir vadovai įveikę įvairias krizes, prasiskynę kelius į vietinę ir užsienio rinkas, įprastai iki sėkmės būna nuėję ilgą kelią ir išbandę daugybę variantų. Dėl to jų patirtis gali sutrumpinti kelią tiems, kas praktiškai pritaikys patikrintas žinias savo veiklose. Juk ne veltui sakoma, kam iš naujo išradinėti dviratį.

Be to, fiziškai neįmanoma tiek skirti laiko įvairioms sritims – nuo rinkodaros, asmeninio brendo auginimo iki sudėtingų krizių valdymo karo akivaizdoje.

Renginio organizatorius Martynas Šaikus siekia, kad dalyvės gautų aiškias rekomendacijas, kaip didinti pardavimus, efektyviai valdyti rinkodarą, reprezentuoti save bei auginti verslus, ir gautų svarbiausius atsakymus per vieną renginį.

Visas vadoves, verslias moteris Martynas kviečia į konferenciją VERSLIOS, kuri vyks 2022 spalio 14 dieną laisvalaikio, pramogų ir renginių komplekse „Vilnius Grand Resort“, ir žada pateikti ne tik daug informacijos, bet kartu su partneriais nustebinti maloniomis staigmenomis.

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.