...

Sužinok pirmas apie planuojamą renginį!

„Entrepreneurship Competition Vilnius 2012“ (ECV’12)

Įvykęs renginis

„Entrepreneurship Competition Vilnius 2012“ (ECV’12)

,

„Entrepreneurship Competition Vilnius 2012“ (ECV’12) – vienintelis tarptautinis studentų verslumo konkursas Lietuvoje, jau 10 metus iš eilės organizuojamas Vilniaus universiteto Studentų atstovybės Ekonomikos fakultete (VU SA EF). Konkurse kviečiami dalyvauti studentai iš viso pasaulio, studijuojantys ekonomiką ar verslo vadybą. Pirmą kartą 2003m. suorganizuotas ECV pirmtakas Jaunųjų Verslininkų Konkursas subūrė tik Lietuvos aukštųjų mokyklų studentus. Metams […]

Kaina: Nemokamai

  • 2011-12-01/2012-01-1500:00/00:00
  • Nėra
  • Bilietai: Nemokamai
  • Nėra

Renginio aprašymas:

„Entrepreneurship Competition Vilnius 2012“ (ECV’12) - vienintelis tarptautinis studentų verslumo konkursas Lietuvoje, jau 10 metus iš eilės organizuojamas Vilniaus universiteto Studentų atstovybės Ekonomikos fakultete (VU SA EF). Konkurse kviečiami dalyvauti studentai iš viso pasaulio, studijuojantys ekonomiką ar verslo vadybą.
Pirmą kartą 2003m. suorganizuotas ECV pirmtakas Jaunųjų Verslininkų Konkursas subūrė tik Lietuvos aukštųjų mokyklų studentus. Metams bėgant konkursas augo, dalyviai atkeliaudavo iš visos Europos.
ECV pritraukė daug įtakingų rėmėjų - CELEMI, KPMG, Ernst & Young, Danske, kurie po konkurso mielai dalinosi neužmirštamais įspūdžiais. Komisijos kėdėse sėdėjo žinomi žmonės - Ramūnas Bičiulaitis, Ingrida Šimonytė, Petras Auštrevičius, Gordon Fyfe, Alexander Kochetkov ir kiti. Motyvacinius video vertino pats Tadas Vidmantas, kuris nestokojo pagirų kūrybingiems dalyviams.
Šiais metais organizuojamas ECV‘12  konkursas tikisi pritraukti dar gausesnį dalyvių skaičių ir praplėsti savo geografinį akiratį. Visi norintys dalyvauti turi atitikti griežtus reikalavimus.
Organizatoriai stengiasi, kad šių metų renginys ne tik nenusileistų vykusiems ankstesniais metais, bet ir toli pralenktų savo pirmtakus.
Nori išbandyti save verslo pasaulyje? Nedelsk ir dalyvauk ECV’12!
PRIZAI: Iškilmingos uždarymo ceremonijos metu bus paskelbiami ir vertingais rėmėjų bei organizatorių įsteigtais prizais apdovanojami nugalėtojai.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.