...

Sužinok pirmas apie planuojamą renginį!

TELIA HUB: IoT hackathon

Įvykęs renginis

TELIA HUB: IoT hackathon

,

Programuotojai, dizaineriai, UX ekspertai, rinkodaros specialistai, verslo vystytojai ir tiesiog žmonės, kurie nori pakeisti pasaulį – tai jūsų šansas sukurti GERIAUSIĄ PRODUKTĄ GIGABITO VISUOMENEI. Dalyvaukite 48 valandų trukmės daiktų interneto (angl. Internet of Things) hakatone, kuris skirtas inovatyvių idėjų kūrimui. Renginio metu turėsite galimybę kartu su konsultantais (mentoriais) išvystyti savo daiktų interneto verslo idėją, kuri […]

Kaina: Nemokamai

  • 2017-06-09/2017-06-1118:00
  • Nėra
  • Bilietai: Nemokamai
  • Nėra

Renginio aprašymas:

Programuotojai, dizaineriai, UX ekspertai, rinkodaros specialistai, verslo vystytojai ir tiesiog žmonės, kurie nori pakeisti pasaulį – tai jūsų šansas sukurti GERIAUSIĄ PRODUKTĄ GIGABITO VISUOMENEI. Dalyvaukite 48 valandų trukmės daiktų interneto (angl. Internet of Things) hakatone, kuris skirtas inovatyvių idėjų kūrimui.

Renginio metu turėsite galimybę kartu su konsultantais (mentoriais) išvystyti savo daiktų interneto verslo idėją, kuri vartotojams suteiktų naujas galimybes jūsų pasirinktoje srityje – išmaniųjų namų, skaitmeninės apsaugos, sporto ir gyvenimo būdo, kelionių, mažmeninės prekybos, gamybos, logistikos, viešojo transporto maršrutų optimizavims ir kitoje. Atraskite naujus būdus sujungti duomenis, prietaisus ir/ar programinę įrangą, kad kurtumėte papildomą vertę gigabito visuomenei! Dalyviai galės dalyvauti savarankiškai ir jungtis prie pasirinktos komandos arba suburti komandą savo idėjos vystymui.

Šiam hakatonui jūs gausite:
• 2 mėn. prieigą prie „Telia“ debesų paslaugų (angl. cloud services);
• Galimybę naudotis prietaisu „IoT 101“. Tai yra įrenginys, kuris daviklių pagalba realiu laiku teikia informaciją apie tam tikro daikto padėtį, judėjimą ir klimato sąlygas el. portale. Tai yra universali ir patogi matavimo priemonė, kuri leidžia stebėti ir apsaugoti savo verslą nuotoliniu būdu.

Laimėtojų laukia šie prizai:
• 1 000 EUR piniginis prizas, kurį skiria „Telia“;
• Galimybė toliau vystyti savo verslo idėją, padedant „Telia“ ekspertams ir naudojantis technologine infrastruktūra bei pardavimo kanalais;
• 1-3 asmenų narystė „TELIA HUB“ bendradarbystės erdvėje „Vilnius Tech Park“ (3 mėn.). „Telia“ turi daug priemonių, kurios gali būti vertingos naujo verslo pradžioje: ryšių infrastruktūrą, TV ir IT infrastruktūrą, didelį kiekį tinklo duomenų, puikiai išvystytus pardavimo kanalus ir tvirtus santykius su jų klientais.
Geriausią komandą išrinks „Telia“ ekspertų bei kitų startuolių srities profesionalų komanda. 

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.