...

Ko reikia pradėti prekiaujant gėlėmis internetu?

Žinių bazė

2012.12.28

Temos: , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Rokas Tamošiūnas

Partneris / Rizikos kapitalo fondas „Open Circle Capital“

Premium

Publikavimo data: 2012-12-28 19:59

Jei užsiimsite prekyba svarbu pradėti nuo pardavimų kanalų išsigryninimo, pilotinių projektų. Galima pradėti verslauti ir nesusikūrus visos sistemos, galima pirmuosius...

Publikavimo data: 2012-12-28 19:59

Jei užsiimsite prekyba svarbu pradėti nuo pardavimų kanalų išsigryninimo, pilotinių projektų. Galima pradėti verslauti ir nesusikūrus visos sistemos, galima pirmuosius pilotinius pardavimus padaryti ir perpardavinėjant produktus. Labai rekomenduoju kelis kartus atlikti tokį “pratimą” – tuomet paaiškės daug verslo subtilybių, galimų problemų ir geriausia kainodara.

Galiausiai įvertinčiau pardavimo kanalus. Manau, kad pardavimas internetu, gali būti pakankamas uždavinys iš pradžių užsiimti tik juo, šitaip nereikėtų rūpintis prekybos vieta ir kitais fiziniais aspektais. Jeigu yra gerų prielaidų, kodėl kiti pardavimo keliai irgi bus pelningi (pvz., vieta gėlių turgelyje), tuomet siūlau pirmiausi rinktis perspektyviausią vieną kelią ir jį įgyvendinti, o veiklai pajudėjus plėsti spektrą.

Ekspertai

Rokas Tamošiūnas

Rokas Tamošiūnas

Partneris / Rizikos kapitalo fondas „Open Circle Capital“

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.