...

Verslo duoklė alkiui

Verslas

2012.02.09

Autorius: Monika Bagdonaitė

Temos: .

Verslo duoklė alkiui

Roberta Rutkauskienė BFL/Aliaus Koroliovo nuotr.

Dienos racionas be duonos? Įmanoma, tačiau gana sudėtinga – atsakytų tūlas lietuvis. Tūkstantmečius skaičiuojantis gaminys taip įsišaknijo mūsų mityboje, kad pakeisti valgymo įpročius būtų itin sunku.

Mechaniškai kepamos duonos, bandelių bei pyragų tradiciją sparčiai keičia ypač populiariu reiškiniu tampančios mažos, jaukios, cinamonu bei vanile kvepiančios kepyklėlės. Nuolat augant kepyklėlių skaičiui jų savininkai, norėdami nurungti konkurentus, klientus stengiasi vilioti ne tik gausiu asortimentu, patrauklia produkcijos kaina, bet, žinoma, ir kokybe.

„Nesvarbu, ar karas, ar kitokia stichija, duoną visada valgome“, – teigia Roberta Rutkauskienė (29 m.), kuri beveik prieš dvejus metus Kaune atidarė vieną pirmųjų tinklo „Crustum“ kepyklėlių. Roberta juokauja, kad atidarius kepyklėlę duonos jos šeimos nariai suvalgo daug daugiau, tačiau nė vienas nepriaugo svorio.

Visą straipsnį skaitykite naujame „BZN start“ vasario mėnesio numeryje (7 nr.).

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.