...

Blogos įmonės pirkimo finansavimas

Žinių bazė

2021.06.26

Norime pirkti ketinančią bankrutuoti įmonę – matome, kaip ją galėtume prikelti iš pelenų ir išauginti. Pasidarėme verslo planą. Ar galima tokiam pirkimui finansinė parama?

Temos: , , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Asta Slapšienė

Marketingo skyriaus vadovė / UAB „Investicijų ir verslo garantijos“ („Invega“)

Premium

Publikavimo data: 2021-07-07 11:36

Konkrečiai finansavimo priemonių jūsų norimam tikslui pasiekti neturime. Rekomenduočiau jums tiesiog pradėti savo naują verslą pagal jūsų parengtą verslo planą....

Publikavimo data: 2021-07-07 11:36

Konkrečiai finansavimo priemonių jūsų norimam tikslui pasiekti neturime. Rekomenduočiau jums tiesiog pradėti savo naują verslą pagal jūsų parengtą verslo planą. Tokiu atveju jūs galėtumėte pasinaudoti INVEGOS administruojama ir per kredito unijų konsorciumą teikiama paskola iš "Verslumo skatinimo fondo, finansuojamo iš Europos socialinio fondo lešų". Tai lengvatinė iki 25 tūkst. eurų paskola, skirta verslo pradžiai. Taip pat galima pasinaudoti ir per sutelktinio finansavimo platformas "Finbee verslui" ir "Nordstreet" teikiamomis paskolomis "Avietė".

Ekspertai

Asta Slapšienė

Asta Slapšienė

Marketingo skyriaus vadovė / UAB „Investicijų ir verslo garantijos“ („Invega“)

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.