Verslas iš moterų viliojimo

Verslas

2014.04.14

Autorius: Marija Rudzevičiūtė

Temos: .

Verslas iš moterų viliojimo

Moterų viliojimo specialistas, iš to kuriantis verslą, Eidminas Zaksas Asmeninio albumo nuotr.

„Kadaise knygoje „Svajonės link“ radau klausimą, kas būčiau, ko siekčiau, jei žinočiau, kad tikrai pavyks. Po keleto valandų supratau – išmokčiau vilioti moteris, susirasčiau svajonių merginą ir vėliau to išmokyčiau kitus vyrus. Po kelerių metų pats parašiau knygą apie moterų viliojimą „Suviliok moterį“,– pokalbį pradeda moterų viliojimo specialistas, iš to kuriantis verslą, Eidminas Zaksas (25).

Giminaičius papiktinusi idėja

Iš Šiaulių kilęs E. Zaksas pasakoja, kad nuo galvoje užgimusios idėjos iki jos realizavimo pradžios praėjo pusė metų. Vėliau laukė ilgas plėtojimo procesas – 27 mėnesiai viliojimo meno mokymosi, knygos rašymas ir tik tuomet pasirodymas viešumoje. Užmojis užsiimti tokia veikla, pasak E. Zakso, abejingų nepaliko: „Giminaičiai bandė atkakliai tam priešintis: rašė laiškus, verkė, sakė, kad mano poelgis juos nuvarys į kapus… Supratau, kad visų pirma aš esu atsakingas už savo gyvenimą, todėl pasiryžau veikti. Vienintelis žmogus, kuris nuoširdžiai manimi tikėjo ir palaikė, – mano mergina. Esu jai labai dėkingas.“

„Nepažįstamų žmonių reakcijos yra įvairios. Vieni tiesiog nesupranta, ką darau, mano, jog teigiu, esą perskaičius mano knygą kitą dieną pavyks suvilioti bet kurią merginą. Taip nėra,

jiems prireiks laiko, kol vadovaudamiesi mano patarimais pasikeis ir pasieks geresnius rezultatus. Kai kurie supranta, sveikina ir džiaugiasi, kad Lietuvoje atsirado žmogus, teikiantis tokias paslaugas. Manau, ateityje sparčiai daugės žmonių, suprantančių, kad santykių reikia mokytis lygiai taip pat, kaip ir verslo“,– apie savo veiklos prasmę ir aplinkinių reakciją pasakoja pašnekovas.

Dveji metai be pajamų ir netikėti planai

„Suviliok moterį“ idėjai išplėtoti, pasak pašnekovo, prireikė nemažai laiko ir investicijų.

„Visų pirma reikėjo dvejus metus be pajamų gyventi Vilniuje. Laimė, turėjau santaupų. Kai parašiau knygą, reikėjo sumokėti redaktoriams, maketuotojams, spaustuvei, dizaineriams, programuotojams, įsigyti filmavimo įrangą. Tam išleidau per 20 000 Lt. Dalį jų turėjau susitaupęs, kitus paskolino pusseserė“,– veiklos pradžios investicijas su šypsena prisimena vyras. Kol kas iš šios veiklos jis pragyventi negali, tačiau tiki, kad greitai ledai pajudės.

Jeigu dvejojate, kad gali nepavykti pasiekti daug pastangų reikalaujančio tikslo, pasakysiu: rašytojas yra ne tas, kuris parašė knygą, o tas, kuris sugeba parašyti vieną pastraipą. Paklauskite savęs, ar veikla, kuria ketinate užsiimti, norėtumėte verstis visą likusį gyvenimą. Jei atsakymas teigiamas, visu greičiu pirmyn!

E. Zaksas

Www.suviliokmoteri.lt veikia vos 4 mėnesius. Iš pradžių pardavinėjau tik knygą. Neseniai pradėjau teikti konsultacijas norintiems geresnių rezultatų interneto platybėse ieškant pažinčių. Prieš keletą dienų prasidėjo 30 dienų iššūkis, kurio metu dalyviai išmoks susipažinti su merginomis per labai trumpą laikotarpį. Be to, gegužės 8 dieną pasirodys naujas projektas tikrospazintys.lt, greitų pasimatymų renginiai“, – apie darbus pasakoja E. Zaksas.

„Aišku, viskas yra šiek tiek kitaip, nei įsivaizdavau. Maniau, kad išleidęs knygą ramiai imsiuosi kito produkto, tačiau atsirado kitokios veiklos. Viskas tapo chaotiška, darbų yra daugiau, nei galiu atlikti. Laimė, kol kas tai, kas svarbiausia, nuveikti spėju“, – pasakoja santykių ekspertas.

Jokių vienos nakties nuotykių ir slapti klientai

Paklaustas, ko iš tiesų gali išmokyti, pašnekovas atsako: „Mokau vyrus patrauklumo ir susirasti svajonių merginas. Galbūt kai kurie jų siekia tik vienos nakties nuotykių, tačiau aš labiausiai stengiuosi padėti tiems, kurie nori ilgalaikių santykių. Tad pagrindiniai šios paslaugos klientai – 15–36 metų vieniši vaikinai ir vyrai. Yra vyrų, kuriems sunku pripažinti, kad reikia pagalbos susirasti antrąją pusę. Kita vertus, yra nemažai ir tokių, kurie dalijasi informacija, diskutuoja socialiniuose tinkluose“, – apie klientus pasakoja E. Zaksas.

Nuo elektronikos inžinerijos prie moterų viliojimo

Apie „Suviliok moterį“ darbo komandą pašnekovas šmaikštauja: „Išduosiu paslaptį. Turiu vieną nelegalų darbuotoją – fantastišką patarėją visais klausimais – ta imano mergina. Taip pat kartais kreipiuosi į laisvai samdomus darbuotojus – programuotojus, dizainerius, redaktorius.“ Pasak pašnekovo, norint tinkamai vilioti moteris jokio išsilavinimo nereikia. „Jeigu ne ši idėja, dabar turėčiau elektronikos inžinieriaus diplomą, tačiau po trečio kurso studijas nutraukiau. Visi sakė, kad iššvaisčiau trejus gyvenimo metus, o aš manau, kad priešingai, vienus sutaupiau. Visas kitas mano išsilavinimas neformalus – skaitau knygas, taikau žinias praktikoje ir stebiu, kas iš to išeina“, – pasakoja E. Zaksas.

Paklaustas, ko palinkėtų entuziastams, turintiems panašių idėjų, tačiau dvejojantiems, E. Zaksas atsako: „Jeigu dvejojate, kad gali nepavykti pasiekti daug pastangų reikalaujančio tikslo, pasakysiu: rašytojas yra ne tas, kuris parašė knygą, o tas, kuris sugeba parašyti vieną pastraipą. Paklauskite savęs, ar veikla, kuria ketinate užsiimti, norėtumėte verstis visą likusį gyvenimą. Jei atsakymas teigiamas, visu greičiu pirmyn!”

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.