Svajojantiesiems apie jaukius namus – išgrynintos „Įrengta.lt“ formulės

Verslas

2016.01.12

Autorius: BZN start

Temos: .

Svajojantiesiems apie jaukius namus – išgrynintos „Įrengta.lt“ formulės

Platformos „Įrengta.lt“ įkūrėjas - Janis Žekanis. Asmeninio archyvo nuotr.

Didelės pasirinkimo galimybės šiuolaikiniam vartotojui dažniausiai pateikiamos kaip neabejotinas pranašumas. Vis dėlto unikalios Lietuvoje būsto remonto užsakymo platformos įkūrėjai laikosi nuostatos, kad nemažai klientų, užuot klaidžioję atspalvių gamos ir medžiagų labirintuose, mieliau renkasi aiškumą ir tai, kas jau patikrinta.

Paprastumo ir kokybės dermė

Platformos „Įrengta.lt“ įkūrėjas Janis Žekanis (30) teigia, kad naujo verslo gaires padiktavo per šešerius darbo su klientais metus sukaupta patirtis: „Pamatėme kompleksinių sprendimų nišą, orientuotą į jaunų šeimų ar žmonių, kurie yra įsigiję būstą kaip investiciją, poreikius.“

 

„Manau, nėra jokio reikalo antrąsyk išradinėti dviračio: gebėjimas išfiltruoti gausybę pasirinkimų ir pateikti tik tai, kas nekelia abejonių dėl kokybės ir estetinio vaizdo, kaip tik yra „Įrengta.lt“ pranašumas“

J. Žekanis

 

Taigi prieš pusmetį verslininkas galutinai išgrynino savo sumanymą ir pasiūlė paprasto bei kokybiško būsto remonto galimybę. Nors panašių šūkių nevengia ir kitos įmonės, naujosios platformos kūrėjai užsakovams duodamą pažadą pavertė apčiuopiama tikrove. „Įrengta.lt“ apima visiškai visus remonto etapus: nuo siūlomų dizaino variantų, rūpinimosi projektais, skaičiavimais, medžiagomis iki darbo organizavimo ir kokybės priežiūros. Naujoje platformoje pateikiamas ribotas stilistinių variantų paketas, tačiau jame telpa aktualiausios ir klientų geidžiamiausios spalvos, medžiagos bei jų deriniai, kurie ir prabėgus keleriems metams po būsto remonto neatrodys keistai ar senamadiškai.

Interjero formulės

„Siūlome rinktis tik iš dviejų, tačiau visiškai išgrynintų interjero formulių. Vieną jų pavadinta „Senamiestis“, kita – „Naujamiestis“. Abu šiuos stilistinius variantus kūrė solidžią patirtį sukaupę interjero dizaineriai, kurių tikslas buvo pasiūlyti optimalius sprendimus svajojantiesiems apie klasikinio stiliaus dvasią savo namuose bei vertinantiesiems vadinamąjį skandinavišką stilių – šviesų ir gerai nuteikiantį“, – pasakoja „Įrengta.lt“ sumanytojas J. Žekanis.

Projekto įkūrėjas atskleidžia, kad didelių rebusų dėl „Įrengta.lt“ pasiūlymų paketų nebuvo. „Mūsų dizaineriai ne tik puikiai išmano naujausias tendencijas – jie yra gerai perpratę žmonių skonį ir poreikius. Be to, turėdami puikius ryšius su patikimais, daug metų mūsų rinkoje dirbančiais tiekėjais, pasinaudojome jų svaria patirtimi, parinkdami grindų dangos variantus ir kitus elementus. Manau, nėra jokio reikalo antrąsyk išradinėti dviračio: gebėjimas išfiltruoti gausybę pasirinkimų ir pateikti tik tai, kas nekelia abejonių dėl kokybės ir estetinio vaizdo, kaip tik yra „Įrengta.lt“ pranašumas“, – pabrėžia J. Žekanis.

Įperkamas jaukumas

Verslininko neglumina tai, kad dalis potencialių klientų gali pasigesti originalumo, individualumo ar lankstumo. „Ši remonto paslaugų užsakymo platforma nėra skirta tiems, kurie ieško kažko labai unikalaus. Tokie žmonės dažniausiai tiesiai keliauja pas interjero dizainerius. Vis dėlto kur kas daugiau yra tokių, kurie nesivaiko nei paskutinio interjero mados diktatorių žodžio, nei žurnalinio glamūro, o tiesiog nori jaukių namų, kuriuose gera gyventi. Tai vertę suprantantys ir protingai pinigus leidžiantys žmonės, kurie norėtų susikurti estetišką pagrindą tolesniam namų gražinimui savo jėgomis ir pagal savo skonį, – teigia J. Žekanis. – Žmonės supranta, kad tuščias butas be apdailos, t. y. betoninė dėžė, kainuoja 150 tūkst. eurų, o tai, kad šio buto įrengimui ir ekonomiškam remontui (be baldų) prireiks dar bent 20 tūkst. eurų žmonėms vis dar kelia didžiulę nuostabą.“ Verslininkas įsitikinęs, kad būsto remonto kaina Lietuvoje yra vieša paslaptis.

Skaidrumo svarba

Skaidrumą platformos kūrėjai įvardija vienu svarbiausių tikslų, todėl klientai čia neaptiks žvaigždučių, kurios įprastai išaugina pasirinktų medžiagų ir paslaugų kainas. Savo namo adresą ir būsto plotą galima įvesti specialioje užsakymo formoje ir iškart sužinoti, koks bus realus remonto biudžetas. Pateikiama išsami darbų sąmata, tad aiškiai matyti, kiek ir už ką reikės mokėti. Klientui įsipareigojama jau po 50 darbo dienų įteikti raktus nuo visiškai suremontuoto būsto. Kol kas „Įrengta.lt‘ paslaugas teikia penkiuose didžiuosiuose šalies miestuose, kitur – pagal galimybes.

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.