Konsultavimas pradedantiems maitinimo verslą
Temos: Paslaugos
Norinčių pradėti viešojo maitinimo verslą atsiranda nuolat – vieni ilgiau, kiti trumpiau išbūna šioje nišoje, tretiems pritrūksta žinių įveikti visas kainės/restorano atidarymo kliūtis. Kad pradžia būtų sėkminga, o tolimesnė veikla džiuginanti – naudokitės patyrusių “vilkų” patarimais – pasirenkant/planuojant patalpas, remontuojant, braižant planus, sudarant įrangos sąrašus, spendžiant veiklos kryptį, ieškant tiekėjų, sudarant meniu, renkant komandą, apmokant personalą ir net plėtojant marketingo klausimus. Vienoje vietoje kiekvienas klientas gali gauti kvalifikuotą informaciją ir pagalbą visais rūpimais klausimais, susijusiais su kavinės/restorano ar užkandinės atidarymu. Konsultacijų pagrindas – pataria PRAKTIKAI – žmonės, kurie padėjo atidaryti ne vieną ir ne du sėkmingai veikiančius viešojo maitinimo verslus, kurie turi realios patirties, kaip geriausiai tai padaryti, o ne tik teorinių žinių ar įsivaizdavimų.