...

Verslo įdėja ir įgyvendinimas

Žinių bazė

2022.06.10

Noriu kurti savo verslą – vaikų žaidimų kambarį, kuris būtų pritaikytas vaikams iki 12 m.
Nuo ko pradėti? (su vaikų žaidimų normomis susipažinau)
Pagrindinis klausimai:
Ar įmanoma gauti finansavimą (man 29 m.) ?
Kaip ir kur ieškoti įrangos kambariui, kuri atitiktu visus reikalavimus?
Kaip išsirinkti tinkamą konsultantą, kuris man padėtų pradedant verslą: dokumentai ir jų pildymas, įmonės steigimas ir panašiai.

Temos: , , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Austėja Subačiūtė

Vartotojų patirties ir strategijos vadovė / BuildingMinds

Publikavimo data: 2022-07-19 10:38

Pirmas žingsnis turėtų būti verslo plano išsigryninimas, tam siūlyčiau naudoti "The business model canvas" modelį, kuris padės lengvai susisteminti pagrindinė...

Publikavimo data: 2022-07-19 10:38

Pirmas žingsnis turėtų būti verslo plano išsigryninimas, tam siūlyčiau naudoti "The business model canvas" modelį, kuris padės lengvai susisteminti pagrindinė verslo plano struktūrą. Pagrindiniai klausimai į kuriuos atsakymus reikėtų išsigryninti prieš pradedant steigti įmonę ir įrenginėti žaidimų kambary: - Kokie yra pagrindiniai jūsų klientų segmentai? - Kokią vertę pasiūlysite savo klientams? Koks bus jūsų išskirtinumas? Ką jūs darysite kitaip nei konkurentai? - Koks bus pagrindinis jūsų pajamų šaltinis? Kokie bus papildomi pajamų šaltiniai? - Kokie bus jūsų fiksuoti ir kintantys kaštai? - Kokiais komunikacijos kanalais pasieksite savo potencialius klientus? - kokią klientų patirtį norite kurti? Kaip bendrausite su klientais? - Kokias veiklas ir paslaugas siūlysite savo klientams? - Su kokiais partneriais bendradarbiausite?

Ekspertai

Austėja Subačiūtė

Austėja Subačiūtė

Vartotojų patirties ir strategijos vadovė / BuildingMinds

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.