„Deeper Lock” pristatyta Kickstarter platformoje – pirmieji rezultatai nustebino

Verslas

2017.07.27

Autorius: Veronika Bielinė

Temos: , .

„Deeper Lock” pristatyta Kickstarter platformoje – pirmieji rezultatai nustebino

„Deeper” komanda. Asmeninio albumo nuotr.

Daugiau kaip 2 metus kurta ir tobulinta lietuvių Aurelijaus Liubino (33) ir Rolando Sereikos (33) sukurtos įmonės „Deeper” komandos išmani dviračių apsaugos sistema Deeper Lockpristatyta populiariausioje minios finansavimo (angl. crowdfunding) platformoje – Kickstarter. Per pirmąsias kampanijos paras surinkta beveik 20 tūkst. JAV dolerių, tad tikimasi, kad kampanija bus sėkminga ir per beveik mėnesio laikotarpį pavyks pasiekti užsibrėžtą tikslą – surinkti 80 tūkst. JAV dolerių pirmajai produkto gamybos serijai.

„Kickstarter” minios finansavimo platforma suteikia galimybę pristatyti naujus produktus visam pasauliui bei pasitikrinti jų paklausą, nes juos finansuoja žmonės, tikintys produktu ir norintys jį įsigyti. Tai puiki galimybė įsigyti naujus inovatyvius produktus ne tik pirmiesiems, bet ir gerokai pigiau, nes pirmieji pirkėjai gali pasinaudoti ypatingais pasiūlymais, galiojančiais tik „Kickstarter” platformoje ribotą laiką.

Testavimas ir eksperimentai būtini

 

„Prieš kampaniją buvo paleista komunikacija su reklama su tikslu išbandyti įvairias žinutes ir vizualus, išsitestuoti kas geriausia veikia, kad galima būtų į tai investuoti ir naudoti kampanijos metu.”

R. Sereika.

 

Pirmieji išmanios dviračių spynos pirkėjai – iš JAV, Didžiosios Britanijos, Vokietijos, Danijos, Olandijos. Nustebino produkto paklausa iš tokių šalių, kurios nebuvo prioritetinių rinkų sąraše – pirkėjų sulaukta ir iš Australijos, Švedijos bei Latvijos. Džiugu, kad juntamas palaikymas bei nemažas susidomėjusių produktu srautas atkeliauja iš Lietuvos, sulaukta ir pirmųjų pirkėjų.

Rezultatus pasiekti per tokį trumpą laiką pavyko dėka gerai atliktų namų darbų. „Prieš kampaniją buvo paleista komunikacija su reklama su tikslu išbandyti įvairias žinutes ir vizualus, išsitestuoti kas geriausia veikia, kad galima būtų į tai investuoti ir naudoti kampanijos metu”, – dalinosi pasirengimo žingsniais vienas iš bendraįkūrėjų Rolandas Sereika. „Deeper Lock” komanda prieš kampaniją leido įvairius reklamos variantus, kvietė žmones palikti savo el. paštą jeigu norės vėliau gauti naujienas apie produktą. Tam buvo panaudoti tiek įmonės ir produktų svetainės, skaitmeninės medijos kanalai: „Facebook”, „Google”, naujienlaiškiai.

Inovatyvus sprendimas įvertintas vartotojų ir ekspertų

„Sukūrėme ne tik išmanią spyną, bet visą apsaugos sistemą, kuri padės kovoti su globalia ir vis augančia dviračių vagysčių problemą visame pasaulyje, o minios finansavimo platforma – puiki galimybė gauti pirmųjų pirkėjų atsiliepimus ir įvertinimą, patobulinti produktą iki geriausios jos versijos prieš paleidžiant į masinę gamybą. Prieš kelerius metus taip pasitikrinome ir pirmąjį mūsų produktą – išmanų sonarą žvejybai, kuris sulaukė didelės sėkmės”, – teigia „Deeper” technologijų vadovas Donatas Malinauskas.

Lietuvių sukurta „Deeper Lock” išmani dviračių apsaugos sistema – naujas inovatyvus sprendimas, siūlantis visapusišką dviračių apsaugą. Tai vienintelė išmani spyna rinkoje, turinti integruotą GPS sekimo sistemą, 110 dB stiprumo garsinę aliarmo sireną, o spynos užrakinimo kaištis pagamintas net iš plieno. Vartotojo patogumui, spyna yra užrakinama bei atrakinama naudojant mobiliąją aplikaciją, tad vartotojui nebereikia turėti tradicinio rakto. Taip pat vartotojas turi galimybę suteikti teisę naudotis dviračiu, būdamas bet kurioje pasaulio vietoje. Dar vienas privalumas – saulės energija pasikraunančios spynos baterijos. Iki šiol nė viena išmani dviračių spyna neturėjo tiek saugumo parametrų.

Išmani dviračių apsaugos sistema „Deeper Lock” jau buvo įvertinta didžiausioje technologijų parodoje JAV „CES 2017”, kur buvo nominuota kaip naujas inovatyvus produktas bevielių produktų kategorijoje. Šiuo metu išmani spyna vėl pristatinėjama Amerikoje vykstančioje parodoje „Outdoor Retailer”. Pirmosios rinkos, kuriose planuoajama padėti „Deeper Lock” prekyba – JAV, Didžioji Britanija, Vokietija, Danija bei Olandija.

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.