...

Koks būtų tinkamiausias finansavimo būdas krovinių gabenimo verslui kurti (ekspedicija)?

Žinių bazė

2017.06.08

Turiu 10 metų sėkmingo darbo patirtį kuriant ir vystant ekspedicinę veiklą tarptautiniais maršrutais. Norint sėkmingai dirbti, reikalingi nemaži pinigai. Taigi žinių kaip uždirbti pinigus turiu, bet lėšų – ne. Koks būtų teisingiausias žingsnis sėkmės link.

Temos: , .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Linas Armalys

Vadovas / „Noviti finance”

Publikavimo data: 2017-06-08 22:11

Pradėti veiklą be nuosavų investicijų išties sunku, tačiau įmanoma. Galima būtų išskirti du kelius. Pirmasis – susirasti verslo partnerį, kuris...

Publikavimo data: 2017-06-08 22:11

Pradėti veiklą be nuosavų investicijų išties sunku, tačiau įmanoma. Galima būtų išskirti du kelius. Pirmasis – susirasti verslo partnerį, kuris tikėtų Jūsų verslo sumanymu ir pasirūpintų verslo finansavimo dalimi. Antrasis – pabandyti išnaudoti savo turimą patirtį ir kontaktus, ekspedijavimo veikloje surandant verslo nišą, kurioje klientai sutiktų Jums mokėti pakankamo dydžio avansus. Tuomet didžiąją dalį išlaidų galėtumėte padengti jais. Specializacija ir ekspertiškumas Jums leistų lengviau išsiskirti rinkoje ir atrasti savo klientą.

Ekspertai

Linas Armalys

Linas Armalys

Vadovas / „Noviti finance”

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.