...

Kokia nuomonė apie idėją?

Žinių bazė

2016.11.26

Kadangi auga ekologiškos mėsos (turiu omenyje ne iš parduotuvių) paklausa, ypatingai didžiųjų švenčių metu, pagalvojau būtų visai neblogai pradėti auginti žąsis. Jos itin populiarios, šventiniu metu kilogramas kainuoja apie 5EUR. Nusipirkti 5000 jauniklių kovo mėn. ir užauginti iki gruodžio (per tą laiką jos užaugtų apie 6-7kg ). Įdarbinčiau 4 žmones prekiauti turguje, taip pat užsakyčiau reklamos į kelių miestų laikraščius. Taip pat auga tendencija įmonėse darbuotojams švenčių metu dovanoti tokias dovanas. Todėl pasivažinėčiau po tam tikras vietas ir pasitelkęs savo pardavimų vadybininko patirtį siūlyčiau klientams. Kadangi kiekis tikrai nemažas ir norint grąžinti skolą reikėtų parduoti mažiausiai 1300vnt. žasų, pasitelkčiau taktiką pirk 5 kg- gauk 6kg. Taip daryčiau visu pardavimų metu, kadangi už dyką atiduodamas kiekis, kuris bus virš 5kg man pinigine išraiška žalos nepadarys. Ką manote apie idėją ir ko galėtų trūkti norint ją pateikti investuotojui?
Į skolinamų pinigų kiekį įskaičiuotos visos įmanomos išlaidos (vieta, maistas, elektra, kita…). Skolintoją turiu, taip pat jeigų ir nepavyktų visų parduoti per vienas šventes, likutį parduosiu per kitas. Tad apsidrausdamas paskolą imčiau 3 metams su 3.3% metinėmis palūkanomis.

Temos: .

Į klausimą atsakė:

Atsakyti į klausimą

Kad atsakyti turite tapti ekspertu. Jei esate patvirtintas ekspertas, turite prisijungti.

Arvydas Strumskis

Vadovaujantysis partneris / „Verslo angelų fondas I“

Premium

Publikavimo data: 2016-11-26 21:14

Skamba tikrai įdomiai. Kadangi jau esate pasiruošęs, tai siūlyčiau dar kartą atlikti skaičiavimus ir pasiruošti planą B, jei pirmas planas...

Publikavimo data: 2016-11-26 21:14

Skamba tikrai įdomiai. Kadangi jau esate pasiruošęs, tai siūlyčiau dar kartą atlikti skaičiavimus ir pasiruošti planą B, jei pirmas planas nepavyktų. Beje, čia suprantu, kad yra skolintojas, ne investuotojas. Taigi, skolintojui gali trūkti garantijų, nebent jis Jumis labai pasitiki.

Ekspertai

Arvydas Strumskis

Arvydas Strumskis

Vadovaujantysis partneris / „Verslo angelų fondas I“

Tapk ekspertu

Esi savo srities žinovas, turi patirties? Tuomet pasidalink savo žiniomis su kitais verslo atstovais ir padėk jiems auginti savo verslą. Prisijunk prie „bzn start” bendruomenės!

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.