...

Jėgas suvienijo „Nextury Ventures“ ir „BZN start“

Verslas

2016.11.24

Autorius: BZN start

Temos: .

Jėgas suvienijo „Nextury Ventures“ ir „BZN start“

„Nextury Ventures“ ir „BZN start“ susijungimas. Ilja Laurs, Živilė Baubonienė ir Mindaugas Glodas. BFL/Karolio Kavolėlio nuotr.

Investicinis fondas „Nextury Ventures“ ir jauno verslo portalas bei renginių organizatorius „BZN start“ oficialiai praneša vienijantys jėgas. Fondas nuo šiol tampa žiniasklaidos priemonės dalininku, dalyvaus kuriant jos vystymosi strategiją. Kaip sako „Nextury Ventures“ partneris Ilja Laursas, tokia partnerystė padės fondui pritraukti dar daugiau talentingų įmonių ir žmonių, o „BZN start“ suteiks papildomų resursų.

I. Laurso teigimu, investicinio fondo ir „BZN start“ jėgas sujungti nuspręsta pamačius, kad dvi įmonės gali efektyviai papildyti viena kitą.

„Tai yra žiniasklaidos priemonė, kuri koncentruojasi į startuolių rinką ir savo veikla apima dvi mums labai reikšmingas sritis: internetinę komunikaciją ir renginių organizavimą. Ir mes, ir „BZN start“ koncentruojasi lygiai į tą pačią auditoriją. Skirtumas tik tas, kad mes veikiame iš investicinės pusės“, – atskleidžia investuotojas.

 

„Siekiame plėtros į pasaulines rinkas, rengdami tarptautinius renginius, stiprindami jauno verslo ir startuolių sklaidą, suburdami juos į bendruomenę ir siūlydami įrankių, padedančių plėtoti verslą.“

Ž. Baubonienė.

 

„BZN start“ įkūrėja Živilė Baubonienė tiki, kad naujoji partnerystė padės įgyvendinti didžiąsias ambicijas. Anot jos, ieškota ne pinigų, o partnerio, kuris galėtų padėti išauginti įmonę. Teisinga ir ambicinga sąjunga iš gerų komponentų visuomet atneša rezultatų. „BZN start“ turi patirties organizuojant renginius, stiprų kūrybinį potencialą, o „Nextury Ventures“ – kontaktų tinklą ir galimybių pritraukti stiprius finansinius partnerius.

„Siekiame plėtros į pasaulines rinkas, rengdami tarptautinius renginius, stiprindami jauno verslo ir startuolių sklaidą, suburdami juos į bendruomenę ir siūlydami įrankių, padedančių plėtoti verslą. Patirties per penkerius veiklos metus įgijome labai daug. Organizuojamų renginių paklausa rodo, kad einame teisingu keliu, o platforma „Bznstart.lt“ tapo puikiu informacijos sklaidos įrankiu. Ieškojome partnerių, su kuriais galėtume įgyvendinti savo tikslus, rasti sinergiją ir dirbti sąžiningai, pasitikėdami vieni kitais“, – teigia ji.

„Nextury Ventures“ ir „BZN start“ itin daug dėmesio ketina skirti renginių organizavimui. I. Laursas tikisi, kad bendromis jėgomis į Lietuvą pavyks atvežti ne vieną pasaulinę konferenciją.

„Mes suprantame, kad renginiai yra labai galingas ir naudingas instrumentas. „Nextury Ventures“ jau organizavo didžiulę konferenciją „Bitcoin“, renginius „Founders Day“. Šią veiklą mes ketiname ir toliau smarkiai plėsti, todėl papildomi resursai mums leis surengti dar daugiau vietinių ir pasaulinių konferencijų“, – sako jis.

„Nextury Ventures“ investicijos dydžio ir įsigytos akcijų dalies neatskleidžia, bet investuotojas prasitaria, kad investuojama į reikšmingą mažumą. „Mes tikrai nepretenduojame į įmonės kontrolę. Mūsų, kaip investuotojų, tikslas visada yra padėti įmonei, o ne ją valdyti. Tikrai neplanuojame ko nors dramatiškai keisti. Pradėsime nuo kelių reikšmingų konferencijų, apie kurias pranešime per kelis artimiausius mėnesius, organizavimo“, – žada I. Laursas.

„BZN start“ įkūrėja pabrėžia, kad strateginio investuotojo atėjimas yra ne tik didelis pripažinimas, bet ir rimtas įsipareigojimas ateičiai. „Dabar prasideda kitas mūsų vystymosi etapas ir dar didesni darbai. Esame pasirengę rinkos iššūkiams ir ruošiamės jai pateikti naujų, inovatyvių sprendimų, kurie neabejotinai suintriguos vartotojus“, – tikina Ž. Baubonienė.

Apie „Nextury Ventures“

„Nextury Ventures“ – rizikos kapitalo fondas, įkurtas vieno žinomiausių Lietuvoje ir pasaulyje verslininkų Iljos Laurso kartu su Mindaugu Glodu, patyrusiu informacinių ir komunikacinių technologijų verslo vadovu. „Nextury Ventures“ investuoja į verslo startuolių komandas ir didelį verslo potencialą turinčias idėjas.

Apie „BZN start“

„BZN start“ – tai jauno verslo žiniasklaidos ir verslo rinkos renginių žaidėjas. Įmonė plėtoja didžiausią Lietuvoje jauno verslo platformą, vienijančią jauno verslo atstovus ir greitai augančias jaunas įmones. Įmonė organizuoja įvairius verslo renginius, greitai augančio jauno verslo apdovanojimus „Startup Awards“, jaunų verslų, kuriuos sukūrė moterys, apdovanojimus „Women Awards“, jauno verslo forumą #LAUNCH ir kitus sėkmingus bei paklausius renginius: „Generation Z“, „Verslo pažinčių BBQ“, renginių ciklą „Business Drive“, „240 minučių įkrovos“ ir kt.

Daugiau informacijos:

Mindaugas Glodas

Generalinis direktorius

„Nextury Ventures“

mindaugas@nextury.com

+370 650 33 333

Živilė Baubonienė

Įkūrėja, direktorė

„BZN start“

zivile.bauboniene@bznstart.lt

+370 698 40 083

„Nextury Ventures“ ir „BZN start“ susivienijimas (BFL/Karolio Kavolėlio nuotr.)

256-1479985348-551650.jpg 256-1479985348-324845.jpg 256-1479985348-240135.jpg 256-1479985348-603151.jpg 256-1479985348-333476.jpg 256-1479985348-542637.jpg 256-1479985348-514093.jpg

Ekspertai

Ilja Laurs

Ilja Laurs

Įkūrėjas, valdybos pirmininkas / „Nextury Ventures”

Dr. Živilė Glaveckaitė

Dr. Živilė Glaveckaitė

„bzn start” įkūrėja, vadovė. / UAB „Glaveckaitė Media”

Organizuojate renginį?

Tuomet „bzn start” gali pasiūlyti puikią galimybę išviešinti Jūsų renginį ir padėti pritraukti potencialių dalyvių.

Dėmesio! Svetainė naudoja slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti čia.